Homepage NL

Sinds haar ontstaan 30 jaar geleden heeft de ALTRAD groep een enorme groei gekend. De productie en verkoop omvatten verscheidene marktsegmenten. Via verkoop of verhuur, zijn onze steigers rechtsreeks bestemd voor de eindgebruiker in de bouw en industrie.
 
Betonmolens, kruiwagens, lichte bouwmachines en betonverwerkende machines verkopen we daarentegen via de gekende wederverkooppunten. 
Al deze producten komen voor 95% uit eigen productie.
 
De ALTRAD groep is erin geslaagd om voor elk marktsegment een leiderspositie te bemachtigen, op Europees of nationaal niveau. Wereldwijd exporteren een 70-tal ALTRAD-vestingen naar meer dan 100 landen. In 2015 stelt de groep meer dan 17.000 mensen te werk en realiseert ze een omzet van € 1,6 miljard.
 
Het is bijna onmogelijk om alle aspecten van de groep te beschrijven, de algemene website van de ALTRAD groep, www.altrad.com, geeft echter een goed beeld van het brede scala aan mogelijkheden en van wat ons drijft om voor u klaar te staan. Eén aspect is zeker te beschrijven: de klant staat altijd centraal in onze filosofie.
Plettac Assco-is de fabrikant bij uitstek  voor steigers. Plettac omvat metrische afmetingen terwijl Assco zorgt voor compatibiliteit met het volledige gamma aan de bekende Duitse merken.
 
Alle apparatuur wordt vervaardigd in Duitsland en voldoet aan de Europese eisen en heeft ook certificering DIBT Duitsland.
Altrad Plettac-Assco wordt sinds meer dan 15 jaar verdeeld in de Benelux vanuit ons depot in Boortmeerbeek.