Homepage NL

VERSTRENGDE MAATREGELEN BIJ ALTRAD BENELUX TEGEN HET CORONAVIRUS COVID-19

De Coronavirus (COVID-19) epidemie blijft mensen en bedrijven treffen in België en wereldwijd. De voornaamste bezorgdheid van Altrad Benelux bestaat erin om de veiligheid en gezondheid van zijn medewerkers, klanten en partners zo veel mogelijk te waarborgen. Dit doen we door de maatregelen van de Belgische overheid nauwgezet op te volgen en te respecteren.

Naar aanleiding van deze recente extra maatregelen, aangekondigd door de overheid, hebben wij dan ook bijkomende regels ingevoerd:
-  Altrad Benelux blijft open met een minimale bezetting (om zo thuisarbeid te maximaliseren).
-  Onze dienstverlening blijft doorgaan. Fysieke afspraken worden vervangen door telefonische contacten of online meetings.
-  Voor al uw vragen blijft onze logistieke afdeling en het salesteam voor u bereikbaar op de gekende kantooruren.
-  Leveringen en afhaling kunnen enkel tussen 8.30 en 12.00 (na afspraak). De chauffeur zal de goederen op een aangewezen locatie kunnen laden of lossen. Tot nader bericht mag deze chauffeur niet meer binnenkomen in de afgesloten ruimtes en of kantoorgebouwen. Zo minimaliseren we het risico op besmetting. De gerelateerde documenten zullen gedeponeerd worden bij de goederen om zo persoonlijk contact te minimaliseren. Ook moet ten alle tijden de veiligheidsperimeter van 1.5m gerespecteerd worden.
- Er wordt ook tijdelijk geen gratis koffie of water meer aangeboden om besmetting te voorkomen. 
-  Onze voorraden worden aangevuld naar mate van het mogelijke. Producten die geproduceerd worden in regio’s in lockdown kunnen mogelijks problemen in de toekomst opleveren. Zodra wij hierover bericht worden, zullen wij dit communiceren.
- Vanaf heden tot nader bericht zullen wij geen cash ontvangsten meer aanvaarden, maar enkel nog bankcontact. Onze medewerkers zullen na elk gebruik van de betaalterminal de toetsen ontsmetten.
Heeft u toch nog vragen? Neem contact op met één van uw contactpersonen binnen Altrad Benelux of op de hieronder aangegeven contactgegevens.

Wij hopen dat we op deze manier ook in de toekomst nog gezond en zorgeloos kunnen blijven samenwerken!! – Keep it SAFE!!
Telefoon: +32 (0)16/31.01.40
Mail: info@altrad.bewww.altradbenelux.be

Met vriendelijk groeten

Team Altrad Benelux NV/SA

-----------------------------------------------------------

Altrad Benelux, onderdeel van de internationale Altrad Groep, is een onderneming die kleine bouw­machines, kruiwagens, trilplaten, betonmolens, bouwmaterieel en gereed­schappen voor zowel de professionele wederverkoper  en DIY markt levert. Betaalbare kwaliteit, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en een assortiment sterke merken zijn de pijlers waarmee Altrad Benelux zich in de markt onderscheidt.

Op deze website vindt u ons complete assortiment producten en merken.